dimecres, 15 de febrer del 2017

IV Jocs Florals escolars de Catalunya

Com cada any, des d'en fa quatre,  el Departament d'Ensenyament convoca els Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita dels nois i les noies i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país. La convocatòria s’adreça als centres d’educació primària i educació secundària obligatòria.

Volem remarcar que, aquest any, s'hi afegeix una nova categoria: la del conte audiovisual il·lustrat. Està adreçat a tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial. L’objectiu és promoure la creació literària potenciant  el treball interdisciplinari des de l’ àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’ àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.
En el bloc Conte audiovisual il·lustrat  podeu trobar una proposta  per a treballar el conte audiovisual com a projecte de treball interdisciplinari, així com un llistat de recursos d’àudio i vídeo que es pot utilitzar per a l’ elaboració del conte audiovisual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No t'oblidis de signar la teva aportació si vols que es publiqui. Posa-hi el teu nom, curs i escola.